Registrace 2022 – platba členských příspěvků (do 20.1.2022)

Vážení rodiče, bratři a sestry,
jménem střediskové rady střediska Psohlavci Hranice Vás chci informovat o platbě členských příspěvků na rok 2022. Kolik, proč a jak vybíráme tento poplatek naleznete v příloze níže.

Platební údaje ve zkratce

Číslo účtu: 2600066360/2010 (Fio banka)
Variabilní symbol: 1111
Zpráva pro příjemce: jméno a příjmení registrované osoby
QR platba: přednastaveno na 1000,- (upravte si)
Termín zaplacení: do 20.1.2022. V případě, že byste měli s termínem zaplacení problém, jsme připraveni se individuálně domluvit na prodloužení termínu. V takovém případě prosím kontaktujte vedoucího oddílu Vašeho dítěte.

Výchova na prvním místě

Děkujeme za Vaši přízeň a svěřenou důvěru. Dětem se snažíme nabídnout dobrou partu a příležitost naučit se obstát v 21. století. Schůzky a výpravy jsou připravovány předem s cílem učit děti spolupráci, správné efektivní komunikaci a s vyšším věkem na ně přenášíme i více odpovědnost. Proto je možné a v Junáku zcela běžné, že skupinku (družinu) dětí vede jen o pár let starší nebo nejzkušenější.

S kvalitním zázemím k ještě kvalitnějšímu programu

Velice si ceníme fyzické i finanční pomoci, se kterou jste nám pomohli právě v loňském roce dotáhnout do úspěšného konce projekt „jurta“ a Bobří zahrada. Schůzky všech oddílů již realizujeme právě zde a považuji to za prostředí velmi podnětné a pro skauty naprosto autentické. Klubovny na tř. ČsA nadále udržujeme a v pracech na obou místech určitě nepolevíme. Možnost přiložit ruku nebo penízky k dílu určitě budou 🙂


Ať je s námi zdraví a pokora.

Za celou střediskovou radu hranických skautů zdraví

Petr Macháň | vedoucí střediska